Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

KLANTEN VERTELLEN

Carla Saris Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige onderneming, waarbij de persoonlijke aandacht voor mensen hoog in het vaandel staat.

Tijd en rust om goed afscheid te nemen. 

In de moeilijke dagen na een overlijden, staan wij u graag met raad en daad terzijde. Wij verzorgen en begeleiden voor u de uitvaart, naar uw wensen en tot in de kleinste details. Ons uitgangspunt is dat we op stijlvolle wijze invulling geven aan afspraken. Met vooral alle ruimte voor uw eigen inbreng en die van uw naasten, uw wensen verliezen we niet uit het oog. Wij staan voor kwaliteit en leggen onze lat hoog. 

Elk mens leeft op z’n eigen manier, dat mag het afscheid ook uitstralen. De dag van de uitvaart, in de sfeer van iemands unieke leven, daar gaat het om.

Wij begeleiden u hier graag in.

Kijk hier voor reacties van nabestaanden. U kunt hier ook een reactie en/of beoordeling achterlaten.

reacties?